Eltel Networks S.A. bygger bredbåndsnet i den bymæssige del af Polen

Den 4. november 2011 underskrev Eltel Networks S.A. en kontrakt sammen med repræsentanter fra Rådhuset i Rybnik, vedrørende opbygning af bredbåndet MAN (Metropolitan Area Network) i Rybnik, Polen.

I henhold til betingelserne i kontrakten, vil Eltel Networks opbygge bredbåndsnetværket på tværs af byen, over de næste to år. Den nye infrastruktur vil ikke kun forbinde lokale institutioner men frem for alt, vil det også sikre hurtig internetadgang til beboerne. Hovedformålet med projektet er at forbedre kvaliteten af den eksisterende infrastruktur ved at bygge et backbone-netværk, der forbinder alle de offentlige institutioner i Rybnik.

Det giver nye muligheder i forhold til kommunikation, uddannelse og offentlig sikkerhed – og disse er blot nogle af de få områder, der kan drage fordel af systemer baseret på de nye bredbåndsnet, der skal bygges.

Som det blev fremhævet af Przemysław Fabiś, Bestyrelsesformand for Eltel Networks S.A., ”Rybnik fornemmede det rigtige øjeblik at påbegynde investeringen. Takket være dette, bliver Rybnik en af de første byer i Polen til at sætte denne type projekt i handling.”

Værdien af ​​projektet er anslået til 13 millioner zloty. Projektets afslutning er planlagt til slutningen af ​​september 2013.

Yderligere information:
Przemyslaw Fabis
Tel. +48 61 817 84 43, eltelnetworks@eltelnetworks.com