Fingrid betror Eltel med endnu en kontrakt

Eltel Transmission Finland og Fingrid har den 31-10-2011 underskrevet en kontrakt på arbejdet af transmissionsnettet i Nurmijärvi-Hyvinkää-Hikiä området. Dette turnkey projekt indeholder opbygning af en ny 400 kV transmissionslinje mellem Hikiä og Hyvinkiää, samt ændringer af den eksisterende 400 kV Espoo-Hyvinkää linje og fornyelse af en 110 kV transmissionslinje mellem Hikiä og Nurmijärvi transformerstationerne. Projektet vil blive afsluttet i efteråret 2013.

Højspændingstransmissionsnettet i det sydlige Finland vil blive styrket ved at bygge en ny 400 kV transmissionslinje fra Hyvinkää til Hikiä i Hausjärvi.

Hyvinkää er vært for boligmessen i Metsäkalteva området i 2013. For at aktivere denne og fremtidige områdeplaner vil den eksisterende 400 kV Espoo-hyvinkää linje blive flyttet.

Den 110 kV dobbeltkredsløbstransmissionslinje mellem Hikiä og Nurmijärvi transformerstationer vil blive fornyet i takt med at projektet på den nye 400 kV linje løber af stablen. Tilstandsanalyser har vist at den gamle 2x100 kV transmissionslinje mellem transformerstationerne, der oprindelig er bygget i 1920’erne er i dårlig stand og dens transmissionskapacitet ikke længere er tilstrækkelig til fremtidens behov.

”Den nye kontrakt er den tredje i træk af byggeprojekter, der er udbudt af Fingrid og vundet af Eltel Transmission Finland. Det viser at kunden er tilfreds med vores præstation, og det er kvalitet, vi leverer i vores arbejde. I evalueringen af buddet er ydeevne og kvalitet de to vigtigste faktorer, der tages stilling til udover prisen” siger Tapio Leskinen, Direktør for Eltel Transmission Finland.

Yderligere information
Tapio Leskinen, Director, Eltel Transmission, Finland
Tel. +358 40 311 3316, tapio.leskinen@eltelnetworks.com