Eltel Networks fortsætter med at implementerer det mobile netværk i Polen

Eltel Networks Telecom lancerer i samarbejde med HUAWEI den næste fase af SWAP projektet for Orange. Projektet omfatter udskiftning af 2G udstyr i det vestlige og sydlige Polen, Projektet er planlagt til at skulle afsluttes i foråret 2011.

Desuden deltog Eltel Networks Telecom i implementeringen af den første fase af SWAP projektet sidste år. Eltel Networks Telecom har samarbejdet med HUAWEI i Polen siden 2006. Inden for rammerne af det eksisterende samarbejde har Eltel Networks Telecom bygget 2G og 3G base stationer, samt MSC’er og CDMA sites for HUAWEIs kunder i Polen.

Eltel Networks gik ind i det polske mobilmarked i 2004 i forbindelse med opkøbet af Sofrer Polska. Siden da har Eltel gennemført en lang række radio access netværk for stort set alle operatører og i samarbejde med teknologiske leverandører.

I 2007 gik Eltel Networks også ind i forretningsområdet Field Service med fastnet operatører og er i dag den førende uafhængige udbyder på det forretningsområde i Polen.

Eltel bygger, tilslutter og vedligeholder Infranetløsninger baseret på et effektivt samspil mellem elektricitet, telecom og it. Eltel er specialister i at kombinere disse teknologier i den nye intelligente infrastruktur ved navn Infranet, som vinder mere og mere frem, og som er dedikeret til at booste den måde vores samfund fungere på. Eltel har 7.700 medarbejdere og en omsætning på 856 millioner euro. Virksomheden er fra sin nordiske base ekspanderet til de baltiske lande, Polen og Tyskland. Målsætningen er at blive den førende infranet-servicevirksomhed i Europa.

Yderligere information
Andrzej Szawarski, President Eltel Networks Telecom z o.o.
Tel. +48 50 235 9752, andrzej.szawarski@eltelnetworks.com