Eltel underskriver en stor kontrakt i Sri Lanka

Eltel har vundet en kontrakt til en værdi af USD 56,8 millioner i Sri Lanka. Kunden er Ceylon Electricity Board (CEB), det nationale elselskab.

Eltel Networks har været til stede i Sri Lanka siden 1986, hvor en række kontrakter er blevet udført gennem de sidste 25 år.

I juli 2011 blev en ny kontrakt indgået mellem CEB og Eltel Networks. Kontrakten er finansieret gennem en svensk eksport kredit, der administreres af Nordea. Finansieringen såvel som kontrakten er garanteret af Exportkreditnämnden (EKN), den svenske eksport kredit.

"Jeg føler mig meget beæret over den store tillid, der udvises overfor os, siger Fredrik Menander, direktør for Export Operations i Eltels transmissionområde. Allerede i 80'erne var vi involveret i magtfordelingen i Sri Lanka. Vi ser nu virkelig frem til at fortsætte med at være en del af videreudviklingen i dette fantastiske land. "
Kontrakten omfatter komplet levering af udstyr, materialer og tilbehør til bygning af forsyningslinjerne. De meste af el-arbejdet vil blive gennemført i de krigsramte områder i den nordøstlige del af landet, der i dag mangler et netværk. Leveringstiden er 18 måneder.

"For både Eltel og Sri Lanka, er der yderligere fremtidige udviklingsmuligheder, siger Anders Axberg, projektleder hos Eltel for kontrakten. I Sri Lanka er der en række områder i landet, der er uden både el- og telekommunikation. Ved at lade Eltel håndtere begge disse områder, kan betydelige besparelser opnås. Da Eltel har specialiseret sig i at kombinere disse teknologier i en ny og intelligent infrastruktur, tror jeg, Eltel kan yde et væsentligt bidrag til landet, "siger Anders Axberg.

Yderligere oplysninger:
Fredrik Menander, direktør for eksport, Eltel Power Transmission
Tlf. +46 8 58 53 79 80, fredrik.menander@eltelnetworks.com