Eltel ansætter Mobile direktør Nordic

For at styrke vores position yderligere på mobileområdet, har vi pr. 1. september 2011 ansat Dariush Rezai som Mobile direktør Nordic, dvs. for landene Sverige, Finland, Norge og Danmark, med reference til Sonny Nielsen, CEO Eltel, Mobile og Danmark.

I første omgang vil Dariush koncentrere sin indsats om Finland samt Norge, hvor vi etablerer Mobile efter, vi har vundet Telenor/Huawei, som starter op 1. oktober. Hans overtagelse af Mobile Nordic vil derfor blive glidende, og Danmark/Sverige forventes at blive tilført i slutningen af 2011, når de store kontraktforhandlinger i Danmark er overstået. Den danske og svenske organisation forsætter derfor med reference til Sonny Nielsen, hvor overgangen til Dariush forventes at ske den 1. november for Sveriges vedkommende og Danmark den 31. december.

Dariush kommer fra en stilling som senior manager i Accenture, hvor han bl.a. har arbejdet med outsourcing cases for Telebranchen, og før dette var han direktør for NCC Telecom. Dariush har derfor indgående kendskab til mobilebranchen og teleoperatørerne.

I kraft af sin store erfaring inden for branchen og sine stærke kompetencer, vil Dariush være med til at sikre Eltels fortsatte position som førende infranetleverandør inden for mobileområdet.

Mere information:
Sonny Nielsen, CEO Eltel, Mobile og Danmark
Tel: +45 2126 7179, sonny.nielsen@eltelnetworks.com