Eltel positionerer sig på det danske datacenter marked

Eltel har taget vigtige skridt i at positionere sig som leverandør af komplette datacenter løsninger i Danmark. To af de seneste successer er de nye kontrakter med Banedanmark og Herning Kommune, der har valgt Eltel som deres leverandør.

Leverancerne omfatter opførelsen af to nye maskinerum til Banedanmarks GSM-R funktion og etablering af et nyt serverrum til Herning Kommune. Aftalerne indbefatter alt lige fra fiber-/kablingsarbejde, switche, komplette teknikinstallationer som køleanlæg, generator- og UPS-anlæg, brandsikringsinstallationer, SCADA-systemer, el-tavler, byggeri og meget andet.

Driftssikkerhed er et af de vigtigste parametre for Banedanmark. De valgte Eltel på grund af den af ​​den samlede løsning, som er af meget høj teknisk standard sammenlignet med de konkurrerende løsninger. Herning Kommune valgte ligeledes Eltel grundet evnen til at levere den løsning, der passer deres behov bedst.

Konkurrencen på datacenter implementeringerne er hårde og bærer præg af både lokale virksomheder, der har en bred vifte af aktiviteter samt af større internationale virksomheder med fokus primært på levering af komplette datacentre.

Eltel har opbygget sin position over en årrække og drager fordel af sin omfattende erfaring inden for telekommunikation, elektricitet og infrastruktur og arbejder for nogle af de største kunder. Eltel er en af ​​de førende leverandører af Enterprise Communication løsninger i Danmark med en vigtig tilstedeværelse også i Sverige. Virksomheden har for nylig bygget datacentre også i Finland. De danske kontrakter er et resultat af et godt samarbejde med udvalgte underleverandører.

Yderligere information:
Torben Espersen, projektchef, tlf. +45 52 14 74 65,
torben.espersen@eltelnetworks.com