Eltel Norge styrker sit kundefokus og specialisering

Thor-Egel Braathen overtager rollen som direktør for Fast Telecom i Norge

Eltel i Norge vil fokusere mere på at forbedre avancen på den eksisterende forretning og gradvist udvide med nye tjenester. Dette vil være prioriteringerne, når Thor-Egel Braathen overtager posten som direktør for Fast Telecom i Eltel Norge. Braathen har været ansat i Eltel siden maj 2009 som leder af kvalitet, IT og HSE. Han har for nylig også bidraget væsentligt til procesforbedringer og projektledelse i organisationen. Braathen vil rapportere til Axel Hjärne, koncerndirektør for Eltel Group.

Specialisering i den norske organisation vil fortsætte da Jacob Duch Andersen overtager stillingen som direktør for Mobile Telecom i Eltel Norge. I sin nye rolle vil Jacob Duch Andersen rapportere til Sonny Nielsen, adm. direktør for Eltels internationale Mobile forretningsenhed. Fokus, i Norge, vil være på etablering af nye kunderelationer og på at vinde nye kontrakter samt forbedre resultaterne på igangværende projekter. Eltels udnævnelse af ​​en separat Mobile forretningsenhed vil også forbedre fokus på behovene hos kunderne i dette segment, og de vil nyde godt af at blive en elementær del af Eltels internationale Mobile forretningsenhed.

Eltel i Norge er desuden i gang med at ansætte forretningsudviklere inden for Smart Metering og Rail. Vi forventer, at Eltel Norge i løbet af de næste par år vil være en vigtig aktør inden for disse områder.

Specialisering og indførelsen af de nye tjenester vil kræve koordinering og bedre ledelsesmæssig støtte inden for områderne økonomi, human resources, salg, forretningsudvikling og kontakt med myndighederne og organisationerne. For at styrke denne funktion og sikre, at vi udvikler vores kunder og service-platform så effektivt som muligt, vil Bjørn Lohne blive administrerende direktør for Eltel Norge, med det daglige ansvar for disse støttefunktioner. Han vil fortsætte med at rapportere til Axel Hjärne i Eltel Group.

Disse ændringer er gældende fra 1. juli 2011.

Yderligere oplysninger:
Björn Lohne, adm. direktør, Eltel Networks AS
Tlf. + 47 934 6480 5