Ændringer hos Eltel Networks S.A. i Polen

Dawid Kunc, formand for bestyrelsen i Eltel Networks SA (ENSA) har besluttet at søge nye udfordringer i sit professionelle liv. Efter at have ledet virksomheden siden 2008, har han besluttet at forlade ENSA. Dawid Kunc kom til virksomheden, tidligere kaldet K-Tel, i 2002.

PrzemysławFabiser blevet udnævnt til ny formand for bestyrelsen pr. 1. juli 2011. Han har været i virksomheden som CFO siden 2007, medlem af bestyrelsen siden 2008 og senest været næstformand for bestyrelsen. Før Fabis kom til Eltel arbejdede han hos Ernst & Young.

Eltel Networks kom ind på det polske telecom field service marked i 2003 via et opkøb i mobilbranchen. I 2007 blev Eltel markedsleder inden for field services til fast telekommunikation ved købet af K-Tel og TKC. Disse virksomheder blev fusioneret i 2008.

Dawid Kunc og hans ledelsesteam har spillet en central rolle i integrationen af ​​den faste telekommunikation ved opkøbet med Eltel og fortsatte udviklingen af forretningen og driften med succes. Nettoomsætningen i ENSA er ca. 50 millioner EUR og virksomheden beskæftiger omkring 1.500 medarbejdere. Salget er i stærk vækst som følge af nye investeringskontrakter med Telekomunikacja Polska. Dawid Kunc vil fortsætte med at arbejde for Eltel og støtte den nye ledelse i den nærmeste fremtid.

Yderligere oplysninger:
Hr. Axel Hjärne, President og CEO, Eltel Group Corporation