Eltels vækstudvikling blev præsenteret for M&A specialister i Berlin

En gruppe af specialister inden for fusioner og virksomhedsovertagelser (M&A) fra USA, Europa og Asien, samledes den 9. og 10. juni i Berlin for at høre om og drøfte cases på et seminar, som var arrangeret af den tyske eventarrangør, Econique. En vel repræsenteret sektor var energisektoren, både inden for forsyningsselskaber og også teknologi- og serviceleverandører. Også store medicinal- og olieselskaber deltog i seminaret.

Etableringen af Eltel og virksomhedens udvikling til i dag at være en ledende, nordisk infranetvirksomhed, blev præsenteret af Hannu Tynkkynen, Vicedirektør I Eltelkoncernen. I sin tale fremhævede Tynkkynen den betydning, politiske beslutninger og lovgivning har for privatiseringer og outsourcing af store statsejede sektorer inden for el og telekommunikation. Målet var at skabe et mere åbent og konkurrencebetonet marked.

I de 10 år Eltel har eksisteret, har Eltel opkøbt ca. 50 virksomheder – enten i form af etablerede servicevirksomheder eller som outsourcinger fra netværksoperatører. I løbet af den samme periode, er omsætningen vokset fra 190 mio. EUR til 900 mio. EUR, og antallet af medarbejdere er steget fra 1.500 til 8.000.

I to dage diskuterede deltagerne aktivt de forskellige aspekter, som er relateret til fusioner og virksomhedsovertagelser, herunder fx formulering af strategi, forhandlingsprocedurer, processer i forbindelse med overtagelse, integration i forbindelse med fusioner, linjeledelsens rolle, og koncernspecialister inden for M&A.

For yderligere information:
Hannu Tynkkynen, Vicedirektør, Eltel Group

Tel. +358 40 311 4503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com