Cygate og Eltel styrker samarbejdet og indgår aftale inden for Digital Signage

Eltel og Cygate styrker sit partnerskab inden for Digital Signage og har indgået en aftale hvor Eltel bliver preferred partner på installations- og servicetjenester.

Eltel skal installere størstedelen af digitale skærme, lyd og medieafspillere samt visse del af kommunikationsudstyret som er nødvendigt for tjenesten. Derudover skal Eltel udføre fejlretning på installerede udstyr i hele landet.

- Eltel har den kapacitet, kompetence og erfaring som kræves for at håndtere et højt serviceniveau. Med Eltels erfaring og landsdækkende organisation møder de vores behov om at kunne tilbyde en god tilgængelighed til vores kunder i hele Sverige. Det er endda en partner som vi kan vokse med udenfor landets grænser, siger Mats Mägiste Teknisk ansvarlig og CTO hos Cygate.

- Vi er meget glade for den tiltro som Cygate viser os. Vi har en gedigen erfaring omkring hvordan man håndtere vitale dele så som store logistiske flows, kundehenvisning og kvalitetssikring af kundeinformation i omfattende roll-out projekter. Desuden kan vi ved hjælp af vores geografiske dækning og veludviklede servicekoncept sikre tilgængeligheden for slutkunden siger Casimir Lindholm, adm. direktør Eltel Sverige.

Eltel er det seneste år vokset kraftigt inden for området omkring virksomhedskommunikation. Eltels kunder er fortrinsvis operatører, integratører og resellers som i samarbejde med Eltel kan tilbyde virksomhedskunderne totale installationsløsninger over hele landet samt serviceaftaler med support døgnet rundt.

For mere information kontakt:
Mats Mägiste, CTO Cygate, +46 10 87 87 191, mats.magiste@cygate.se
Casimir Lindholm, VD Eltel Sverige +46 8 593 785 55 casimir.lindholm@eltelnetworks.com

Om Cygate
Cygate er Nordens ledende systemintegratør inden for data-, video- og tele­kommunikation. Med spidskompetencer inden for netværk, sikkerhed, telefoni/UC, platform, datalagring, virtualisering og drift skaber Cygate IT-infrastrukturløsninger som øger effektiviteten og mindsker risikoen for virksomheder og organisationer. Virksomheden ejes af TeliaSonera og i samarbejde med verdens ledende IT-leverandører tilbyder vi sikre kommunikationsløsninger baseret på den førende teknologi. Med omkring 500 medarbejdere og 21 lokale kontorer i Sverige og Finland stræber virksomheden efter altid at yde hurtig og personlig service.