Eltel underskriver to nye kontrakter med Fortum

20 personer tilbydes ansættelse hos Eltel.

Gennem en aftale, der trådte i kraft 1. januar 2011, er Eltel blevet betroet at varetage Fortum’s forberedelses- og planlægningsressourcer i Stockholm, Dalarna og Hälsingland. Aftalen er indgået for to år og betyder, at Eltel får større engagement i Fortum’s projekter. Dette betyder igen, at Eltel vil udføre nøglefærdige projekter, der involverer planlægning, projektering og udførelse.

- ”Fortum's kunder har høje krav til el-forsyningssikkerhed, og det er og vil fortsat være vores fokusområde. De virksomheder, vi nu har indgået aftaler med, har Field Service som deres kerneforretning og de arbejder konstant på at udvikle det, så de er på forkant. Det vil også være et meget kompetent og erfarent personale, der nu overdrages fra os - og de kan bidrage kraftigt. Derfor mener vi, at denne løsning er den bedste for vores kunder," siger Mats Ahlberg, CEO, Fortum Distribution.

Eltel er ligeledes blevet betroet at overtage de af Fortum's ressourcer, der er involveret i netspænding, normalt i branchen kendt som AMS eller ”levende arbejde”. Aftalen er indgået for fire år med en option på yderligere to år. Denne aftale betyder, at Eltel vil udføre en stor del af Fortum’s tjenester i hele Sverige. Eltel vil via denne kontrakt være én af de få virksomheder i Sverige, der har isolerede ”sky lifts”, som gør det muligt at gennemføre projekter uden at afbryde spændingen. Ved at tilbyde Fortum og andre kunder AMS tjenester, tager Eltel endnu et stort skridt i at udvikle og raffinere sin portefølje inden for elektricitet.

Kontrakterne omfatter i alt omkring 20 personer, der alle vil blive tilbudt ansættelse hos Eltel.

- ”Eltel's investeringer inden for el startede for omkring fire år siden, og med disse to kontrakter kan vi fortsætte med at tilbyde vores kunder services flere steder i landet og især i større projekter. Vi byder vores nye medarbejdere velkommen,” siger Casimir Lindholm, administrerende direktør, Eltel i Sverige.

Yderligere oplysninger:
Casimir Lindholm, direktør Eltel Networks, Sverige
casimir.lindholm@eltelnetworks.com
Tlf.: +46 8 593 785 55