Polsk telekommunikationsnet i gode hænder

Eltel Networks SA (ENSA), den største leverandør af ydelser inden for vedligeholdelse af netværk i Polen og Key Account Telekomunikacja Polska SA (TPSA), en førende leverandør af kommunikationsløsninger i landet, har underskrevet to rammeaftaler til at bygge, tilslutte og vedligeholde tjenester til 3 millioner polske husstande.

Den første rammeaftale omhandler opbygning af faste telekommunikationsnet hvilket ENSA skal levere inden for de næste 3 år. Aftalen indbefatter installation, modernisering samt reparation og nedtagning af telenet.

Den anden rammeaftale er indgået mellem ENSA og TPSA - der har en historik som partnere inden for vedligeholdelse af telekommunikationsnetværk. Eltel blev den førende partner da de erhvervede servicevirksomhederne af K-TEL og TKC i Polen i 2007. Vedligeholdelsesydelserne i forbindelse med rammeaftalen til TPSA omfatter f.eks. fejlsikring af nettet, sikring af teleabonnentudstyr og kabelinstallation.

I dag beskæftiger ENSA over 1200 kvalificerede teknikere inden for bygning, tilslutning og vedligeholdelse af tjenester til tre millioner abonnenter i TPSA. ENSA’s hovedkontor er beliggende i Poznan. Udover Eltel Networks SA er Eltel Networks Telecom zoo ligeledes et datterselskab i Eltel Group koncernen. De har specialiseret sig i tjenester til mobiloperatører og teknologi leverandører. Også dette selskab er en af de førende udbydere inden for sit felt i Polen.

Yderligere oplysninger:
Dawid Kunc, tel. +48 502 497 059
dawid.kunc@eltelnetworks.com