Eltel lancerer ny branding og styrker sin position inden for Infranet

Eltel har i dag lanceret sit nye brand/image. På samme tid lancerer vi en ny hjemmeside. "Efter 10 år som pioner med etablering og fastsættelse af Infranet service industrien og som leder af udviklingen omkring outsourching med de nordiske netværksejere og operatører, fandt vi det rigtigt at opdatere vores brand", siger Mr. Axel Hjarne, President og CEO for Eltel Group. "Det nye Eltel-brand præsenteres i vid udstrækning i dag på hjemmesiden. Hovedformålet med ændringen er for at give en mere omfattende dækning af de forskellige Infranet behov, der er i det moderne samfund. Vores løsninger dækker 11 forskellige områder i kundesektorerne fra Power til Telecom og Transport til Homeland Security og endelig til Enterprise Communications."

Som en del af den nye markedsstrategi har Eltel etableret nye internationale forretningsenheder med følgende udnævnelser:

- Mr. Fredrik Häggström, Adm. direktør for Eltel Rail
- Mr. Sonny Nielsen, Adm. direktør for Eltel Mobile Telecom

Sonny Nielsen fortsætter også som Adm. direktør for Eltel Danmark. Han er også den fungerende leder af den internationale Smart Metering forretningsenhed indtil udnævnelsen af en ny leder finder sted. Andre internationale forretningsenheder er Power Transmission, Homeland Security og Luftfart.

Eltel styrker også sin position som udvikler og leverandør af tjenesteydelser til det intelligente net. Mr. Janne Raatikainen har overtaget stillingen som direktør for Eltel Smart Grid forretningen. Eltel er i øjeblikket ved at lancere nye løsninger for transformerstationer, vindkraft og opladning af elbiler. "Vi forventer, at de nye områder vil repræsentere en betydelig del af Eltel's fremtidige salg", siger Mr. Hjärne. "Eltel har en fremragende position som integrator med stor viden inden for el, telekommunikation og IT. Vores kompetencer og kundeerfaringer er unikke i branchen, og vi sigter mod at være den absolutte førende Infranet service virksomhed inden for disse sektorer."

Eltel har for nylig indgået nye kundekontrakter inden for vores fremtidige vækstområder. Disse omfatter Banen med en 5-års IT-infrastrukturkontrakt med Banedanmark. Eltel har ansvaret for drift, vedligeholdelse, rådgivning og overvågning af deres transmissionsfaciliteter. Bare et par måneder tidligere vandt Eltel en lignende 3-årig kontrakt med det Svenske Transport Administration på vedligeholdelse og etablering af deres IKT-faciliteter i hele Sverige. I december underskrev Eltel en kontrakt på et rejsningsprojekt af vindmøller i Estland. I Smart Metering området starter Eltel en installation af 0,5 mio målepunkter for Fortum i Finland. Eltel har også underskrevet nye kontrakter med forsvarssektoren i Sverige i slutningen af 2010.

Du kan læse mere om det nye Eltel brand ved at klikke ind på ”Boosting Infranet Quality" og "Infranet Solutions".