Eltel styrker sin ledende position i Polen

Eltel Networks Olsztyn SA forbereder sig på åbning af servicemarkedet inden for sektoren af kraftværkdistribution ved at erhverve ZWSE SECO Toruń SA.

Eltel Networks Olsztyn SA har erhvervet 100 % af aktierne i Zakład Wykonawstwa Sieci Elektrycznych SECO Toruń SA. Det erhvervede selskab beskæftiger 70 personer, og det tilbyder en bred vifte af ydelser inden for byggeri og modernisering af elledninger og transformatorstationer til distributionsnettet. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Toruń, Polen med et datterselskab i Grudziadz. 1. december 2010 blev firmanavnet ændret til Eltel Networks Torun SA.

Den strategiske årsag bag købet er at styrke Eltel's position i Polen inden for MV distributionssegmentet af markedet. Det forventes, at dette markedssegment vil åbne sig for uafhængige udbydere og give flere muligheder for virksomheder som Eltel i de kommende år. Den vigtigste kunde i forbindelse med erhvervelsen er ENERGA Torun.

Eltel gik ind på det polske marked i 2003 ved købet af Eltel Networks Olsztyn SA. Siden da har Eltel foretaget yderligere syv opkøb i Polen, hvilket gør Polen til langt den førende på markedet af udbydere indenfor både el- og telesektoren. Den polske virksomhed beskæftiger i dag 3.000 personer.

Eltel Group er den førende Infranet service virksomhed og leverer design, drift og vedligeholdelse af sektorerne inden for elektricitet, telekommunikation, Homeland Security, luftfart, jernbane, vej og enterprise. Eltels førende forretningsidé er at booste Infranet kvaliteten i vores samfund. Gruppen er fast etableret i ni europæiske lande, primært omkring Østersøregionen. Udover det europæiske marked leverer Eltel projekter f.eks. i krafttransmission til nye markeder. Eltel's salg blev EUR 873 mio. i 2009 og koncernen beskæftiger 8.745 personer.

For mere information:
Tadeusz Madaj, President Eltel Networks Olsztyn SA
Tel. +48 89 522 2500, tadeusz.madaj@eltelnetworks.com