Banebrydende ordre til Eltel Networks

Kommando- og kontrolsystem for de Svenske Væbnede Styrkers helikopterenhed.

Eltel Networks Infranet AB har sammen med deres partner Thales, underskrevet en kontrakt på et kommando- og kontrolsystem med de Svenske Væbnede Styrker. Kontrakten omfatter systemdesign, integration og levering af et helt nyt system. Hvert selskabs unikke kompetencer og ressourcer supplerede hinanden godt i forbindelse med det attraktive tilbud, som viste sig at være det vindende koncept for de svenske væbnede styrker.

Systemet vil blive taget i brug af de væbnede styrker fra år 2014 og vil samtidig blive integreret med tidligere kommando- og kontrolsystemer, der er blevet leveret til de svenske væbnede styrker og Nordic Battle Group. Eltel Networks er ansvarlig for design, integration, installation og levering af de funktionelle enheder i systemet, hvilket repræsenterer næsten alt hardware i kontrakten. Systemet består af en lang række funktionelle kasser, hvori radio- og edbudstyr er installeret. Thales er hovedleverandøren hos kunden, og vil derfor stå for det samlede systemdesign.

- Det er virkelig vigtigt, at vi vandt denne ordre i forsvarsafdelingen. Det blev gjort muligt takket være de gode referencer fra tidligere projekter med de svenske væbnede styrker, især kommando- og kontrolsystem til krigsskibe. Det er dejligt at vinde denne kontrakt i samarbejde med vores partner, Thales, siger Casimir Lindholm, direktør, Eltel Networks, Sverige

For mere information kontakt:
Casimir Lindholm, CEO, Eltel Networks Infranet AB, Sweden
casimir.lindholm@eltelnetworks.com
Tel: +46 (0) 8 593 785 55

Carin Andersson, press contact Eltel Networks Sweden
carin.andersson@eltelnetworks.com
Tel: +46 (0) 8 585 372 24, +46 (0) 70 543 72 24