Den Svenske Transport Administration ICT tildeler Eltel Networks en kontrakt på etablering og vedligehold

Den Svenske Transport Administration "ICT" (Information and Communication Technology), har i en nylig afsluttet udbudsrunde valgt at tildele Eltel Networks Infranet AB en flerårig aftale på etablering og vedligehold. Kontrakten inkluderer etablering, vedligehold og nye projekter på ICTs faciliteter i hele Sverige, København og Oslo. Aftalen, som går i gang 2010-12-01, er på tre år med option på et års forlængelse. Værdien på kontrakten anslås til 300 MSEK over hele aftaleperioden.

"Eltel Networks har leveret et gennemarbejdet tilbud med et godt oplæg og en gennemført præsentation af gennemførelsesplan per teknikområde, helt klart det mest fordelagtige tilbud med henblik på pris og kvalitet, og vi ser samarbejdet med Eltel Networks som langsigtet", siger Anders Sandin, chef Produktion inden for den Svenske Transport Administration ICT.

Eltel Networks har en mangeårig erfaring med denne type aftaler og er vant til at arbejde med projekter, der har en stor geografisk spredning. Endvidere har Eltel Networks en gedigen erfaring med at arbejde i spormiljøet, og har vist sig at have gode rutiner inden for denne type projekter og Eltel Networks kommer til at anvende sig af sine vidtrækkende teknikerkompetencer i arbejdet.

Det unikke med denne kontrakt er at den Svenske Transport Administration ICT gennem dette for første gang bytter entreprenør på drift og vedligehold af sine faciliteter. Den Svenske Transport Administration ICT er en ny kunde, som har store fremtidsplaner hvilket giver Eltel mulighed for fremtidig forretning.

"Dette er en meget vigtig fremgang for os, og er resultatet af at vi har en bred og høj kompetence hos vores teknikere, samt at vi dækker hele Sverige. Dette værdsættes af kunder med høje krav til leverancekvalitet", udtaler Casimir Lindholm, VD for Eltel Networks Sverige.

Kontrakten kan komme til at indebære nyansættelser, men den største del af denne aftale vil blive dækket af vores nuværende personale.

For mere information kontakt:
Casimir Lindholm, VD Eltel Networks
casimir.lindholm@eltelnetworks.com 
Tel: +46 (0)8 593 785 55

Carin Andersson, pressekontakt Eltel Networks
carin.andersson@eltelnetworks.com 
Tel: +46 (0)8 585 372 24, +46 (0)70 543 72 24

Om Eltel Networks Infranet AB
Eltel Networks er Nordeuropas ledende Infranetvirksomhed specialiseret i at planlægge, bygge og vedligeholde samfundets livsvigtige net blandt andet inden for el- och telekommunikation. Eltel Networks er en stor international aktør med stærk lokalt nærvær. I Sverige har vi cirka 2 000 ansatte fordelt over hele landet.