ELTEL indgår stor og væsentlig telefoni-aftale med Region Midtjylland

Telefoni-udbud sparer millioner i Region Midtjylland

Pressemeddelelse fra Region Midtjylland og Eltel Networks A/S

Onsdag den 5. maj 2010 underskrev Region Midtjylland og Eltel Networks A/S en 4-årig kontrakt på support af regionens telefoniløsning for 17.000 brugere. Aftalen er kommet i stand efter et EU-udbud og betyder, at Region Midtjylland sparer ca. 10 mio. kr. over fire år.

Fra sommeren 2010 og det næste år frem skifter samtlige hospitaler, institutioner og regionshuse til en ny, fælles telefoniløsning. Aftalen betyder bl.a. ens omstillingsborde i hele regionen.

Regionshospitalet Viborg bliver det første hospital, der skifter til den nye fælles løsning. Det sker i løbet af september og oktober 2010.

Den nye løsning betyder også nye telefonnumre til alle hospitaler mv.

- Vi bevarer de kendte numre til fx lægevagten og til skadestuenummeret i den østlige del af regionen. Men både borgere og medarbejdere kommer til at vænne sig til nye numre. Den slags kan ikke undgå at give gener. Med de kontante fordele, der er rent økonomisk, håber jeg dog, at forståelsen for omlægningen vil være til stede, siger regionsrådsformand Bent Hansen (S).

De nye numre bliver løbende offentliggjort i takt med, at løsningen bliver sat i værk.

Løsningen er baseret på opgradering og konsolidering af regionens nuværende kommunikationsløsning fra Avaya.

- Vi er meget stolte over at være valgt som Region Midtjyllands nye leverandør og ser frem til at yde dem og deres brugere en optimal service i årene frem, siger Per Ingemann, divisionsdirektør i Eltel Networks.

Yderligere information
Region Midtjylland, sekretariatschef Carsten Lind, tlf. 8728 5300 eller 4081 3412
Eltel Networks A/S, Account Manager Jens Jørgensen, tlf. 4190 1532

RegionMidt underskrift

Billedtekst
Sekretariatschef Carsten Lind (th) skærer her, med sin underskrift, godt 10 millioner kroner af Region Midtjyllands telefonregning over de næste fire år. Til venstre Divisionsdirektør Per Ingemann fra Eltel Networks A/S.

Billedet kan frit anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af indholdet i denne pressemeddelelse, når Region Midtjylland anføres som kilde.