Etablering og drift af vindmøller

Eltel arbejder for flere store private aktører inden for etablering, installering og drift af vindmøller i Danmark og på tværs af Norden. Projekterne tager udgangspunkt i både samarbejdsaftaler med komponentleverandører og projekter, som vindes via udbud. Sikkerhed er udgangspunktet for alt, hvad vi laver i Eltel og derfor har vi altid vores certificeringer på plads, når vi arbejder med vindmølleprojekter i Danmark og i resten af Norden.

Vi er specialister i vindmølleteknologi 
Hos Eltel har vi flere internationale specialteams, der løser opgaver i hele Norden. Vores specialuddannede vindmølleteknikere udfører alt inden for vindmølleprojekter. Det vil sige, at vi både kabler, tester, forsyner, drifter og udskifter udstyr i vindmøller og opererer både til lands- og til vands.

Ydermere tilbyder vi også projektering af vindmølleprojekter. Det vil sige, at vi også står for planlægning, indkøb, etablering af vindmøller. Hertil kan vi tilbyde efterfølgende drift af vindmøllerne.   

Hos Eltel arbejder vi sikkert, ellers arbejder vi ikke. Derfor har vi alle de nødvendige certificeringer på plads, for at kunne løse opgaverne efter de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Alle vores vindmølleprojekter driftes i henhold til Sikkerhedsstyrelsens krav.

Kontaktperson

Carsten Knudsen

Forretningsområdechef, Power
Carsten.Knudsen@eltelnetworks.com