Eltel fortsætter sin stærke udvikling i første halvdel af 2012

Koncernens salg steg med 20 % - Kundetillid på højt niveau – Den positive udvikling forventes at fortsætte

"Vores resultat for første halvår af 2012 er fortsat meget flot. Ordrevolumen for både el- og telekommunikation-forretningerne har været på et meget højt niveau sammenlignet med både 2011 og vores plan for 2012," siger Axel Hjärne, direktør og CEO for Eltel Group Corporation.

Usikkerhederne i de globale finansmarkeder har ikke haft så meget indflydelse på de segmenter, hvor Eltel opererer. Eltels omsætning steg med 20 % i forhold til første halvår af 2011 og udgjorde i alt EUR 525,3 mio. (438,1). Væksten i omsætningen blev opnået organisk med positive bidrag fra de fleste områder og geografier i koncernen. Antallet af ansatte ved udgangen af ​​juni 2012 var 8610 - en stigning på 8 % fra juni 2011.

Efterspørgslen på Eltels ydelser fortsat høj
"Vi er meget glade for, hvordan 2012 forløber. Året startede med kraftige storme i de nordiske lande, der medførte alvorlige skader på el-distributionen og telekommunikationen. Vores teams, der har erfaring, god attitude og et fremragende samarbejde med kunderne, var endnu engang i stand til at vise værdien af ​​vores services på genopretning af forsyningen af ​​disse kritiske tjenester. Med hensyn til nye kontrakter startede vi de første projekter med opbygning af luftledninger til National Grid i Storbritannien og fortsatte med at få andre store kontrakter med netselskaber i Finland, Polen og Afrika. Vores rammeaftaler både på el-distribution og teleoperatører kører på maksimal styrke," siger Axel Hjärne, direktør og CEO for Eltel Group Corporation.

"Eltel fortsætter med at gennemføre sine forretningsplaner med et mål om at være den førende Infranet virksomhed i Europa. Samtidig har vi styrket vores finansielle position i forvaltning af likviditet og nettoarbejdskapital. Den seneste gennemgribende organisatoriske ændring af vores virksomhed, der mundede ud i seks specialiserede enheder, er gået godt og viser allerede de første positive resultater."

Positiv udvikling forventes at fortsætte
"Det interne fokus på at udnytte Eltel ”bedste praksis” fortsætter. Ved at udnytte hele vores viden og specialiserede processer, skaber vi værdi for kunderne og forbedrer medarbejdernes tilfredshed med deres eget arbejde. Fokus på H & S (Health and Safety) vil blive fremhævet også i resten af ​​2012. Vi forventer, at forretningen fortsætter med at være stærk også i anden halvdel af året, og målet er at bevare likviditet og indtjening på et tilfredsstillende niveau," slutter Axel Hjärne.

For mere information:
Axel Hjärne, President og CEO
E: axel.hjärne@eltelnetworks.com

Hannu Tynkkynen, Senior Vice President
Tel: +358 40 311 4503, E: hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com