Ændring i Eltel's Power Transmission BU

Martin Dahlgren har efter 10 år som direktør for Eltels forretningsenhed Power Transmission besluttet at fratræde sin stilling for at gøre plads til en ny leder. Fredrik Menander, der i dag har ansvaret for Transmission International, vil denne sommer overtage rollen som direktør for BU Transmission. Lars Hammarstedt bliver ny direktør for Transmission International.

Fredrik Menander vil fra 1. juni erstatte Martin Dahlgren, der har besluttet at forlade rollen som leder af BU Power Transmission. Martin vil blive i Eltel resten af ​​2012 for at sikre en smidig overgang af ansvaret til sin efterfølger. Fredrik Menander vil i sin nye rolle blive medlem af managementteamet for Eltel Group, og han vil referere til koncernchef, Axel Hjärne.

Fredrik Menander kommenterer sin nye position: "Jeg ser virkelig frem til den nye udfordring at lede Power Transmission. Eltel har en meget stærk position i vores nuværende markeder, og vi er godt på vej til at etablere os i nye lande. Vi har en meget interessant ordrebeholdning og meget at arbejde med i forhold til de nye ordrer, vi fik i løbet af 2011 og begyndelsen af ​​2012. "

Fredrik Menander kom til Eltel i 2007, og han er i øjeblikket ansvarlig for Transmission International. Forud for Eltel arbejdede han i ABB 's transmissionsforretning.

Lars Hammarstedt vil erstatte Fredrik Menander som ny leder af Transmission International. Denne enhed er ansvarlig for de såkaldte eksportmarkeder, hvilket betyder alle områder uden for Eltel 's faste driftssteder. Han vil også være ansvarlig for salgsafdelingen i samme enhed. Lars Hammarstedt kom til Eltel i 2011. Han har en lang og solid erfaring fra internationalt salg, også i Power Transmission branchen, og har også arbejdet mange år i udlandet.

Martin Dahlgren fortæller om sin karriere: "Jeg har arbejdet med elektrificeringsprojekter i hele mit professionelle liv, og har i mere end 20 år været administrerende direktør for den svenske projektvirksomhed Eltel Networks TE AB. Det har været en meget stimulerende tid med mange spændende udfordringer, og jeg er meget glad for at have haft mulighed for at deltage i Eltels bemærkelsesværdige udvikling. Men hver rejse har en ende, og det er nu tid for min efterfølger at tage over med hans nye ideer og ambitioner."

Axel Hjärne kommenterer ændringen: "Efter mange års ledelse af Eltel 's Power Transmission forretning, har Martin nu besluttet, at det er tid for ham at forlade Eltel. Martin har ikke kun spillet en vigtig rolle i en vellykket udvikling af Eltel Transmission, men han har også bidraget væsentligt til den samlede succes af Eltel. Vores Power Transmission er i dag en ledende aktør på det europæiske marked og har stor succes med projekter i udviklingslandene. Vi er overbevist om, at Fredrik Menander er godt rustet til sin nye position, og vil fortsætte en god udvikling af forretningen i fremtiden. Min oprigtige tak til Martin for hans indsats og engagement i Eltel i alle disse år. "

Mere information:
Axel Hjärne, President og CEO, Eltel Group Corporation