Faktureringsadresse

Eltel Networks A/S
Økonomiafdelingen
Hørkær 3
DK-2730 Herlev
CVR/VAT ID: 25501918
EAN NO.: 5790001417673

Følgende skal fremgå af den fremsendte faktura:

Projektnr./afdeling og
Kontaktperson hos Eltel (fulde navn).
Fakturaer skal sendes elektronisk til EAN nr. 5790001417673 og må ikke sendes til øvrige Eltel-lokationer eller til medarbejdernes personlige e-mail adresser.

Er det ikke muligt at sende faktura til EAN nr., kan fakturaen alternativt sendes til: faktura-dk@eltelnetworks.com

Vær opmærksom på, at denne mailadresse læses maskinelt, og at eventuelle beskeder, der er skrevet i mailen ikke kan læses.

Fakturaer skal være vedhæftet som et PDF-dokument og kun én faktura pr. PDF. Faktura og underbilag skal være i én og samme PDF. Der kan sagtens være flere vedhæftede PDF-filer i samme mail. Vigtigt at understrege, at kun PDF-format vil blive indlæst. Fakturaer i Word eller Excel format – eller fakturaer, der skal hentes via link bliver IKKE indlæst eller håndteret.

Der kan kun fremsendes fakturaer på ovennævnte mailadresse. Andre henvendelser skal ske på mailadresse GSS.PTP.DEN@eltelnetworks.com

Adresse for e-fakturaer

Det er meget vigtigt for Eltel at bruge de digitale filer og arbejde på miljøvenlig måde. Det hjælper os med at redde miljøet og undgå for meget bureaukrati. Derfor vil vi gerne opfordre vores leverandører til at sende os e-fakturaer i stedet for at sende papirdokumenter.

Her kan du lære at følge den digitale metode.

https://www.pagero.dk/project-pages/eltel/